Multifocaal

De beste versie van jezelf met MYSELF multifocale maatwerk glazen

Het dragen van een bril is een vorm van zelfexpressie. En als je denkt dat dit alleen over het montuur gaat, dan heb je het mis. Ook multifocale brillenglazen kunnen tegenwoordig volledig worden afgestemd op wie je bent. Uniek uitgevoerd, rekening houdend met je dagelijkse bezigheden, baan, persoonlijke behoeften en stijl. Bovendien leven we in een wereld vol digitale schermen, die mede bepaalt welke multifocale glazen voor jou het beste zijn.

Maatwerk haalt beste versie uit jezelf

Onze glasfabrikant HOYA speelt hier met de nieuwe MYSELF multifocale glazen naadloos op in. Een volledig geïndividualiseerde oplossing, exact gemeten, berekend en geslepen op basis van je eigen, unieke kijkgedrag. Vragen over je levensstijl, ondersteund door een speciaal softwareprogramma, dienen als basis voor dit persoonlijke ontwerp. 

Extra ondersteuning waar je behoefte aan hebt

+ AdaptEase Technology:
Verbetert je zicht op korte en middellange afstand.

+ 3D Binocular Vision Technology:
Controleert beeldvertekeningen in de randen van het glas.

+ Geoptimaliseerde kijkovergangen:
Extra comfort bij gebruik van digitale apparaten .

Een bril met MYSELF multifocale glazen ondersteunt het natuurlijke kijkgedrag en geeft rust op alle kijkafstanden. Je hoeft niet uw hoofd te draaien, maar laat je ogen het werk doen. MYSELF biedt een aangename ervaring bij het gebruik van digitale apparaten, maar ook tijdens buitenactiviteiten. Door rekening te houden met alle variabelen, die het specifieke karakter van het brillenglas bepalen, berekent een algoritme het optimale ontwerp voor veraf, dichtbij en tussenafstand en combineert deze tot de ideale verdeling over het glas.

Laatste digitale techniek voor een perfecte bril

Maar er is nóg een cruciale factor die de kwaliteit van je zicht bepaalt:
De manier waarop wij de MYSELF glazen in het montuur plaatsen.

Want de kleinste afwijking kan al de grootste irritaties geven. Daarom werken wij met VISUREAL. Dit systeem berekent de exacte plaatsing van de glazen in je montuur.
Dit gebeurt via uiterst precieze calculatiemethoden.
Die hebben stuk voor stuk te maken met de gegevens van het montuur, de conditie van je ogen, de benodigde correctie en natuurlijk het gebruik.

De uitkomst van deze gedetailleerde optelsom?
De voor jouw perfecte bril.

Benieuwd naar andere soorten glazen?

Ga hier terug naar het glazen overzicht.