Tom Ford

Tom Ford is een van de meest gerespecteerde en succesvolle ontwerpers van dit moment. Als winnaar van talloze designprijzen begon zijn opkomst in mode in 1994.

Over Tom Ford

Na verschillende samenwerking met legendarische modehuizen, kondigde hij in april 2005 de oprichting van het merk Tom Ford aan. 

In april 2007 opende zijn eerste direct geëxploiteerde winkel in New York op 845 Madison Avenue ter gelegenheid van het debuut van de kenmerkende Tom Ford Menswear and Accessory Collection. In februari 2011 werd de Tom Ford Womenswear-collectie geïntroduceerd bij klanten over de hele wereld.

Tom Ford, de voorloper van trends, is al lang een stijlicoon dat de sfeer van het moment blijft leiden en vormen. Een krachtige visie op moderniteit en glamoureuze allure is te zien in al zijn creaties en producten, die een innovatief en provocerend ontwerp, aandacht voor detail en exclusieve materialen en vakmanschap hebben.

De kernwaarden van het merk worden weerspiegeld in de brillencollectie: Made in Italy, met een nauwgezette aandacht voor detail en producten van hoge kwaliteit. De zonnebril en bril combineren vintage en eigentijdse invloeden. Alle stijlen zijn direct herkenbaar aan het elegante metalen "T" -detail, het onbetwiste icoon van het merk.

Onder de meest iconische en gewenste stijlen kunnen we de Whitney, de Jennifer, de Cary, de Leo en de zonnebril van James Bond in de 007 Saga Movies (Marko, Snowdon en Henry) rekenen

Benieuwd naar andere merken?

Bekijk ons grote aanbod!