Brillen maken

Ons ambacht

Wij zien, voelen en beleven de zorg voor jouw ogen als een ambacht. Onze professioneel gediplomeerde medewerkers volgen elke nieuwe training, houden hun vaardigheid dagelijks op peil en werken met state-of-the-art apparatuur.

Wij beperken ons niet tot één standaard oogmeting, maar selecteren de beste methode voor jouw persoonlijke situatie. 

Als we iets hebben geleerd van de afgelopen tijd is het wel dat aandacht voor elkaar toch een van de allerbelangrijkste dingen in het leven is. Dit, en nog een onbetaalbaar iets als tijd, is wat onze medewerkers je graag bieden naast hun technisch vakmanschap. Combineer het met inlevingsvermogen en een luisterend oor, en je hebt een fijne plek waar je met je ogen en wensen terecht kunt. 

Ons advies?
Kies voor onze gediplomeerde en ervaren vakmensen.
Wij stellen je ogen, hun conditie en mogelijkheden centraal. Natuurlijk, je kunt je bij de keuze voor een opticien laten leiden door schreeuwerige aanbiedingen.

Maar als je iets verder kijkt, en nadenkt over wat voor je ogen belangrijk is, kun je beter kiezen voor een opticien die niet schreeuwt, maar wel meer te vertellen heeft. 

Onze aanpak is dat we samen met jou vooraf afstemmen wat je budget is. En daarbinnen zoeken we de mooiste, beste en meest verantwoorde oplossing voor jouw perfecte zicht. En dat het dan kwaliteit voor een sympathieke prijs is, is mooi meegenomen, toch?