Dita Red Bull banner3
Dita

Dat dita de laatste jaren uit gegroeid is tot het grootste glamour merk ter wereld mag duidelijk zijn.

Over Dita

Niet alleen onze Max maar ook geheel zich zelf respecterend celebrety amerika loop met een dita op zijn neus. En een enkeling op zijn hoofd. De lijst is zacht uit gedrukt “impressive” van 50 cent tot Paris Hilton,kanya west en Gloria Beckham en” i can do 50 more”.

Aston Martin Red Bull Racing

800 Medewerkers. Een meedogenloos streven naar perfectie. Dat is wat er nodig is om de Formule 1-auto's van Aston Martin Red Bull Racing te laten concurreren in de voorhoede van de sport; jaar in en jaar uit. Waar teamcoureurs Max Verstappen en Alex Albon onder druk en kracht staan ​​- op het heetste asfalt bij de hoogste snelheden - op een drempel die de meeste mensen nooit zullen ervaren.

Max Verstappen betrad de Formule 1-scene in 2015 als de jongste racer ooit van de sport op slechts 17 jaar oud. Sindsdien heeft hij zichzelf gevestigd als een van de felste jonge talenten van racen, verwachtingen trotseert en critici het zwijgen oplegt met zijn recordbrekende prestaties op het circuit.

Alexander Albon is een Thais-Britse autocoureur. In 2019, na een steeds indrukwekkender eerste seizoen, werd Alex gepromoveerd tot Aston Martin Red Bull Racing voor de Belgische Grand Prix. Hij staat bekend om zijn aanvallen door het veld en dramatische inhaalacties die hem Rookie of the Year opleverden.

Benieuwd naar andere merken?

Bekijk ons grote aanbod!